Last minute wedding gifts voor het bruidspaar

Sinds afgelopen voorjaar staat onze agenda weer vol met leuke evenementen, zo ook bruiloften. Ik kan me zo voorstellen dat je niet voor ieder bruidspaar direct een goed idee hebt voor een mooi cadeau. Of je nu het winkelen tot het laatste moment hebt uitgesteld of je cadeau ideeën gewoon op zijn, ik help je graag met het vinden van het ultieme cadeau! Dit zijn onze vijf favoriete chique en unieke cadeaus die je snel nog kunt halen en waar je ieder bruidspaar blij mee maakt.

Wedding Gift #1: Servies

Borden met print, keramieke schaaltjes of schattige koffiekopjes, met servies zit je altijd goed! Grote kans dat het bruidspaar al een mooi servies heeft, daarom is een bijzonder setje met een print een leuke afwisseling wanneer er bezoek komt. Kies voor Venetiaanse waterglazen of mokjes van HKliving, die vallen altijd in de smaak.

Wedding Gift #2: Coffee Table Books

Of het bruidspaar nu van reizen, mode, kunst of eten houdt, een coffee table book zal altijd goed ontvangen worden. Kijk goed naar het thema en kleurenpalet van het boek en zorg ervoor dat het past bij de sfeer van hun huis.

Wedding Gift #3: Champagne

Champagne is always the answer! Bruidsparen hebben wat te vieren dus daar horen bubbels bij. Zo geef je hen een cadeau waarmee ze na kunnen genieten van deze waanzinnige dag. Ga voor een champagne met een persoonlijk verhaal of voor een chique fles die ze zelf niet zo snel zouden betalen.

Wedding Gift #4: Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn een mooi en toegankelijk cadeau om aan een bruidspaar te geven. Het kan net die extra upgrade geven aan hun woonkamer. Toch is het kiezen van een geurkaars makkelijker gezegd dan gedaan, want geuren zijn erg persoonlijk. Kies daarom voor een luxe geurkaars bij Skins en laat je daar adviseren over een toegankelijke geur.

Wedding Gift #5: Self-care Travel Set

Grote kans dat het bruidspaar na de grote dag op huwelijksreis gaat! Wellicht leuk om hier op in te spelen door een duo travel kit cadeau te geven van geuren of crèmes. De gift sets van Aesop en Typology zijn enorm geliefd en divers. Tip: bestel er twee zodat ze er beide eentje in hun toilettas kunnen doen.

Geïnspireerd geraakt voor een mooi cadeau door deze blog? Super! Mocht je op zoek zijn naar cadeaus binnen een bepaald budget, lees dan ook onze andere blog over wedding gifts! Wij helpen je bovendien graag verder met het vinden het juiste cadeau. Neem contact met ons op via info@michael-giso.com.