Amsterdam

Willemsparkweg 71
Amsterdam, 1071 GS
(020) 30 800 81

Michael & Giso W.P.A.

Na een succesvolle start in Breda, besloot Michael de Michael & Giso experience naar Amsterdam te brengen. Deels voor de liefde maar voornamelijk omdat Amsterdam toch wel dé stad van de mode is. De eerste paar maanden kon je bij Michael terecht op de Herenstraat in onze shop in shop bij de boutique van een exclusief brillenmerk. Toch werd al snel het perfecte pand aan de Willemsparkweg ontdekt. Na een intensieve verbouwing, het samenstellen van een team en het opbouwen van een netwerk in de buurt, was Michael & Giso W.P.A een feit.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9:30 - 18:00

Zaterdag

9:30 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Laat je inspireren

Onze boutique in Amsterdam is dé plek waar het allemaal gebeurt, daarom willen we jou van de juiste inspiratie voorzien. Niet alleen de mooiste stoffenboeken, ook onze photo wall en het wedding magazine bieden inspiratie. Bovendien ligt er een persoonlijke collectie coffee table books klaar om doorheen te bladeren. Ook de etalage is up-to-date en in lijn met de laatste kleur- en stoffentrends van het seizoen.

De bar is een centrale plek in onze boutique. Niet alleen worden hier de mooiste outfits samengesteld, ook de beste gesprekken worden aan de bar gevoerd. Het is een fijne plek om in een informele sfeer jouw persoonlijke stijl te ontdekken. Aan de bar wordt zeker niet alleen espresso gedronken, een goed glas whisky of een zelfgemaakte negroni zijn ook favoriet. Our bar is always open!

Bereikbaarheid en Parkeermogelijkheden

Parum aut mus quo eros invidia vestram lif me nimiam proposui vestri. Adverso fuga magni mus iste versus ullo, vel ad vivitp unde praesentes joannes. Ad commune tiomine eu difficultate quoquo me omnis sem diam ipsam privatio vero quia procedemus. Ad decursum eget rerum lius fuga occurent restat proin ab supremum id genere.

Ontdek onze favoriete spots in Amsterdam Oud-Zuid

George W.P.A

Een zonnig terras tegenover de winkel waar je zowel kunt lunchen als borrelen.

Coffee District

De lekkerste en meest bekende koffie boutique van Amsterdam Oud-Zuid.

Coffee Concepts

Healthy broodjes en juices to go om op te eten in het Vondelpark

By appointment or 'by chance'

Michael en zijn team staan dagelijks op de Willemsparkweg voor je klaar om je te adviseren over jouw garderobe. Wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken in Amsterdam en de mogelijkheden van maatwerk ontdekken? Plan dan gemakkelijk online een afspraak in en we ontvangen je graag.