Door drukte raden wij je aan te kiezen voor een voorkeursdatum in mei of juni. Ga je in of vóór augustus trouwen? Neem even telefonisch contact op. 

Plan nu een afspraak in

 

Liever telefonisch contact?

Amsterdam: 020 308 008 1
Breda: 076 513 886 0
Antwerpen: +32 331 800 80

#1 maatwerkspecialist
Professioneel advies
 

Plan nu een afspraak in

Ervaringen

"Erg fijne winkel met uitstekende service. Tycho verstaat zijn vak en kon van begin tot eind advies geven over de kleinste details."

— Lennaert

"Next level service die je niet vaak meer tegenkomt. Ze nemen de tijd voor je en als je niet 100% tevreden bent gaan ze de extra mile om er voor te zorgen dat je dat wel wordt."

— Niek

"Trust the tailor was het devies. Ik moest het even loslaten. Het resultaat, nog nooit zoveel complimenten."

— Bas

Liever telefonisch contact?

Amsterdam: 020 308 008 1
Breda: 076 513 886 0
Antwerpen: +32 331 800 80

#1 maatwerkspecialist
Professioneel advies

Ervaringen

Onze werkwijze

Boutique Michael & Giso
01

Meet the tailor — In een ongedwongen sfeer maken we kennis. Aan de hand van jouw persoonlijkheid, levensstijl en eigenschappen bepalen wij een stijl, die de basis vormt voor jouw garderobe.

Samenstellen outfit met tailor
02

Samenstellen en opmeten — Met keuze uit een ruim aanbod aan stoffen en details ontwerpen wij samen jouw pak of shirt. Je wordt nauwkeurig opgemeten voor een perfecte pasvorm.

Opmeten lichaamsmaten met meetlint
03

Eerste pasafspraak — Na zes tot acht weken is het tijd voor de eerste fit. Hierbij kijken we samen hoe het pak of shirt zit en passen we waar nodig, de laatste details aan.

Garderobe met maatwerk items
04

Laatste fit & pickup — Nadat de laatste aanpassingen zijn verwerkt, doen we een laatste fit. We geven je handige stijltips, en je ontvangt je outfit in een handige draagtas mee naar huis.