Door drukte raden wij je aan te kiezen voor een voorkeursdatum in mei of juni. Ga je in of vóór augustus trouwen? Neem even telefonisch contact op. 

Afspraak inplannen

Maak kennis met Michael & Giso in onze stijlvolle boutique in Breda. Onze tailors Rolf en Tycho staan voor je klaar om je te adviseren en inspireren. Heb je hulp nodig bij het plannen van je afspraak? Bel direct naar de boutique, of stuur ons even een bericht via de chat.

winkel breda | Michael & Giso

Boutique Breda

Veemarktstraat 36
Breda, Nederland
+31 76 513 886 0

#1 specialist in maatwerk
Vrijblijvend kennismaken
500+ reviews op Google

Liever telefonisch een afspraak maken?

Is je voorkeursdatum niet beschikbaar of heb je binnen vier weken een pak nodig? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden en onze express service.

winkel breda | Michael & Giso

Boutique Breda

Veemarktstraat 36
Breda, Nederland
+31 76 513 886 0

#1 maatwerkspecialist
500+ reviews in Google

Liever telefonisch een afspraak maken?

Is je datum niet beschikbaar of heb je binnen vier weken een pak nodig? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden en onze express service.

Afspraak inplannen

Ervaringen

Onze werkwijze

Boutique Michael & Giso
01

Meet the tailor — In een ongedwongen sfeer maken we kennis. Aan de hand van jouw persoonlijkheid, levensstijl en eigenschappen bepalen wij een stijl, die de basis vormt voor jouw garderobe.

Samenstellen outfit met tailor
02

Samenstellen en opmeten — Met keuze uit een ruim aanbod aan stoffen en details ontwerpen wij samen jouw pak of shirt. Je wordt nauwkeurig opgemeten voor een perfecte pasvorm.

Opmeten lichaamsmaten met meetlint
03

Eerste pasafspraak — Na zes tot acht weken is het tijd voor de eerste fit. Hierbij kijken we samen hoe het pak of shirt zit en passen we waar nodig, de laatste details aan.

Garderobe met maatwerk items
04

Laatste fit & pickup — Nadat de laatste aanpassingen zijn verwerkt, doen we een laatste fit. We geven je handige stijltips, en je ontvangt je outfit in een handige draagtas mee naar huis.