HET VERHAAL ACHTER SCABAL

 

 

De in 1938 opgerichte Scabal Group wordt beschouwd als wereldleider als het aankomt op prestigieuze stoffen.ย  Naast dat ze leverancier zijn voor kleermakers, luxe merken en gerenommeerde modehuizen, hebben zij ook een eigen collectie, leveren ze maatwerk voor de meest veeleisende klanten en hebben ze een succesvolle accessoires lijn.

 

scabal stoffen 5 michael & giso

 

Twee keer per jaar brengt Scabal tot 15 nieuwe collecties uit. Zorgvuldig geselecteerd uit de edelste materialen. Onder andere zuiver kamgaren, kasjmier, zijde, mohair en vicuรฑa. Het aanbod van de stoffen is enorm, maak maar eens een keuze uit de ruim 5000 patronen. Van effen, gestreept en geruit tot pied-de-poule, visgraat en fil-ร -fil.

De stoffen en collecties van Scabal zijn wereldwijd geliefd. Van Barack Obama tot Brad Pitt en van Stromae tot Benedict Cumberbatch. Allemaal dragen zij Scabal vanwege de kwaliteit, krachtige kleuren en verfijnde stijl.

 

scabal stoffen 6 michael & giso

 

De stoffen van Scabal staan voor een aangenaam gevoel, krachtige kleuren, eenย immens aanbod en traditioneel vakmanschap. Dit is dan ook de reden dat Michael & Giso de stoffen van dit gerenommeerde merk hebben opgenomen in onze collectie. Wij bieden onze klanten graag de toegang tot deze fantastische collectie. Wil jij ook de stoffen van Scabal ervaren? Bezoek รฉรฉn van onze winkels of maak een afspraak met jouw Private Tailor.

Private Tailor & Menswear Stylist